SAMENWERKING

 

DE KOLONIEMT beschouwt samenwerking als een noodzaak om haar doelstellingen te realiseren. Ze smeedt daarom een netwerk dat haar eigen werking en haar producties meerwaarde biedt. Het uitgangspunt is de ontwikkeling en de presentatie van een kwaliteitsvol KOLONIEoeuvre. De intensiteit van deze samenwerkingen kan verschillen, maar is steeds gebaseerd op gelijkwaardigheid van de partners.

DE KOLONIEMT maakte coproducties met volgende partners: Théâtre des 4-Mains, Moussem, RataplanDe Warande, Theater aan Zee, Theater Stap, Hermesensemble, CC Hasselt, Cultuurcentrum Mechelen, Jeugd en Muziek Vlaanderen.

Cultuurcentrum Berchem, de residentiepartner

DE KOLONIEMT is gehuisvest in ccBe. DE KOLONIEMT maakt er gebruik van kantoren, repetitieruimte en krijgt heel wat logistieke ondersteuning. Elk jaar presenteert DE KOLONIEMT een première in ccBe. 

Voor elke premièrereeks die niet in ccBe of bij een coproductiepartner plaatsvindt, heeft DE KOLONIEMT waardevolle premièrepartners waar ze de voorstellingen afmonteert en try-out: De StudioCC 't Getouw, Rataplan, Madam Fortuna, De Warande, Kleuterfestival Tielt, CC Hasselt, 't Arsenaal, CC Mechelen, Theater aan het Vrijthof Maastricht, De Roma, CC Wilrijk, CC Brasschaat.

 

Spreidingspartners

Sterke bemiddelaars zorgen er voor dat KOLONIEvoorstellingen in Vlaanderen en Nederland te zien zijn in veel zalen:

Collage Producties: sinds 2014 is Huub Colla de agent voor alle KOLONIEproducties

De Zee Theaterproducties: spreidt KOLONIEvoorstellingen met Peter De Graef in Nederland

web site by moose web design